0317-681010 sales@treshold.nl
waarom-treshold

Waarom Treshold?

Treshold is dé partner voor uw e-commerce oplossing. Met 20 jaar ervaring binnen e-commerce is Treshold een betrouwbare, flexibele en betrokken partner die een totaaloplossing biedt op het gebied van e-commerce. Treshold zorgt ervoor dat u een probleemloze overstap maakt naar een online verkoopkanaal in de vorm van een webshop. Wij zien het als een uitdaging opdrachtgevers een probleemloze en beheerste stap naar handel via het internet te laten maken, of de handel via het internet uit te breiden. Treshold onderscheidt zich door:

Full service online dienstverlening

Uw bedrijfsprocessen zijn de leidraad voor de opzet van uw e-commerce oplossing. Treshold biedt oplossingen voor uw bedrijf. Van een simpele webshop tot een uitgebreide webshop die gekoppeld is aan uw ERP systeem. U heeft bij ons niet de keuze uit één software oplossing, maar wij bieden meer soorten software aan voor uw webshop. Bij alleen de software oplossing van ePages houdt het bij Treshold niet op, want wij bieden u ook Shopware aan. Treshold biedt ook ondersteuning op het gebied van online marketing zodat uw webshop vanaf de live gang direct het gewenste resultaat zal opleveren. Uw webshop kan door Treshold geheel geoptimaliseerd worden zodat uw webshop goed scoort in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Flexibiliteit

Treshold is een organisatie met korte lijnen en kan daardoor snel schakelen. Wilt u een aanpassing aan uw webshop dan kan dit op zeer korte termijn voor u gerealiseerd worden. Daarnaast is bij Treshold alles mogelijk, uw wensen zijn voor ons een uitdaging en wij zullen er dan ook voor zorgen dat die gerealiseerd worden. Doordat onze specialisten ruime kennis hebben van zowel Shopware, ePages en van e-commerce denken wij altijd met u mee over de mogelijkheden voor uw webshop en kunnen snel inspelen op de continu veranderende markt van e-commerce.

Koppelen met externe (ERP) systemen

Treshold mag zichzelf dé specialist noemen op het gebied van ePages webshop koppelingen met externe (ERP) systemen. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring met het koppelen van webshops aan externe (ERP) systemen. In deze 15 jaar hebben wij nog nooit een klant moeten vertellen dat iets niet mogelijk was, voor alle uw bedrijfsprocessen met betrekking tot uw webshop heeft Treshold een oplossing. Of dit nu gaat om eenvoudige import- en exportkoppelingen, of om real time koppelingen met externe (ERP) systemen om de producten, voorraden en prijzen up-to-date te houden of om verkooporders direct in de administratie te verwerken. Hierin werken wij graag samen met de leverancier van uw ERP systeem.

Expertise e-commerce

Treshold heeft ruime ervaring binnen de branche e-commerce. Al meer dan 15 jaar is Treshold actief binnen de branche voor e-commerce waardoor wij vele verschillende oplossingen hebben mogen maken voor onze klanten. Deze klanten weten ook al jarenlang de weg naar Treshold goed te vinden, waardoor wij vele verschillende klanten hebben door heel Europa. De ruime ervaring komt in alle projecten goed van pas doordat wij door de opgedane kennis, een goede en competitieve prijs kunnen neerleggen voor onze klanten, waarvoor zij dan ook nog eens de specialistische ondersteuning krijgen die zij verdienen.

Partner Shopware

Shopware is gevestigd in Duitsland en hebben al veel webshops gemaakt voor grote merken als Chio, Haribo en L’Oréal. De missie van Shopware is duurzaam de ervaring van online shoppen te verbeteren, voor zowel in het heden als in de toekomst. Ze hebben grote ambities en ze zijn van plan om de wereld van de e-commerce te verbeteren. Ze handelen erg creatief en ze zijn willen met precisie om software te creëren voor het internet en de mensen die het gebruiken. Shopware is namelijk voor iedereen. Shopware heeft momenteel meer dan 54.000 tevreden klanten, meer dan 1.200 gecertificeerde partners en 100 creatieve werknemers.

Partner ePages

ePages is één van de grootste en meest gebruikte e-commerce oplossingen ter wereld. Met meer dan 140.000 webshops is ePages een uitstekende partner voor uw online business. De e-commerce oplossing van ePages biedt een uitstekende basis voor elke website of webshop. Of dit nu gaat om een hele simpele oplossingen of een op maat gemaakte oplossing zoals koppelingen tussen ePages en externe ERP systemen. Alle relevante tools voor e-commerce zijn in ePages aanwezig waardoor uw e-commerce oplossing voor alle doeleinden ingezet kan worden en altijd up-to-date is wat betreft functionaliteit.

Betrokkenheid

Treshold is erg betrokken bij elke opdrachtgever. Wij betrekken u als opdrachtgever altijd actief bij het proces, waardoor de oplossing die wij leveren aansluit bij uw wensen en behoeften. De bedrijfsprocessen van u als opdrachtgever, zijn hierbij de leidraad voor de opzet en realisatie van de e-commerce oplossing. Ook na de oplevering voelt Treshold zich betrokken bij haar opdrachtgevers en geeft hen, daar waar nodig, advies om uw e-commerce oplossing nog verder te verbeteren, waardoor u uw online rendement weer kan verhogen.

Meer informatie ontvangen of een vrijblijvende afspraak maken?

Heeft u nog behoefte aan extra informatie of bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Treshold neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0317-681010 of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op