0317-681010 sales@treshold.nl
Digital Publishing in Shopware

Digital Publishing in Shopware

Niets trekt meer aandacht dan de afbeeldingen en grafische elementen in jouw webshop. Wij geven jou alle mogelijkheid om te voldoen aan jouw ontwerpdoelstellingen. Digital Publishing is een eenvoudige tool voor het creëren van aantrekkelijke banners voor jouw online shop. Dit alles zonder de Shopware backend omgeving te hoeven verlaten. Met behulp van deze innovatieve functie plaats je gemakkelijk teksten of call-to-action knoppen over de achtergrond. Positioneer banner en uitingen in Shopping Worlds of de Story Telling omgeving om klanten aan te spreken door optimaal gebruik te maken van emotie en beleving.

Verschillende bouwstenen

Kies eigen elementen voor het bouwen van banners, inclusief afbeeldingen, tekst en knoppen. Je hebt verschillende ontwerptools en elementen tot jouw beschikking.

Volledig responsive

Geen afgekapte teksten en misplaatste knoppen. Jouw banners zijn compleet responsive en functioneren perfect op verschillende apparaten en schaalt mee waar nodig.

 

SEO tekst

Om teksten relevant te maken voor zoekmachines, worden zij weergegeven in HTML-tekst. Zo optimaliseer jij jouw webshop voor zoekmachines, terwijl je bezig bent met bannerontwerp.

 

Eenvoudig te combineren

De elementen die gemaakt worden met Digital Publishing zijn eenvoudig te combineren met je Shopping Worlds en Storytelling elementen.

Meertaligheid

Digital Publishing elementen zijn eenvoudig te vertalen en vormen geen belemmering bij het voeren van een webshop in meedere talen. U kunt alle bannertekst onafhankelijk van elkaar vertalen of met behulp van de geïntegreerde vertaaltool.

Probeer nu één maand gratis

Shopping Worlds

Creëer door middel van Shopping Worlds een geheel nieuwe winkelervaring voor de klant. Prachtige beeldvullende vormgeving opgebouwd met hoge resolutie foto’s en video’s die op alle beeldschermen en mobiele apparaten toegangelijk zijn.

Storytelling

Vertel jou verhaal aan de klant door middel van Storytelling. Winkelen is meer dan alleen een product kopen, het gaat om de winkel ervaring. Met de Storytelling mogelijkheden van Shopware verander je jou webshop in een winkelbeleving.

Product Streams

Help de klant met vinden waarnaar ze opzoek zijn. Met Product Streams kan je eenvoudig streams opstellen binnen Shopware die de klant assisteren in het vinden van het product wat zij zoeken.