0317-681010 sales@treshold.nl
Administratie binnen Shopware

De administratie bijhouden binnen Shopware

Shopware is aangenaam en toegankelijk, niet alleen voor de online klanten, maar ook voor de handelaren die dagelijks gebruik maken van de software. Het resultaat is een van de meest intuïtieve administratieve interfaces. De Shopware backend omgeving is geschikt voor elke browser en besturingssysteem voor on-the-go gebruik. U hoeft zich niet opnieuw aan te passen aan een nieuw systeem, omdat Shopware bekende functies biedt zoals slepen en neerzetten, dubbelklikken en meer. Dankzij verschillende vensters beschikt u altijd over een overzichtelijk overzicht van alle informatie die relevant is voor uw bedrijf. 

Eenvoudige navigatie

In de backend, staan niet alleen uw functies en gegevens gunstig in één weergave weergeven, maar is ook makkelijk te openen en uit te vouwen met slechts één klik.

Globaal zoeken

Voer gemakkelijk trefwoorden of eigenschappen van een item in, klant of bestelnummer en Shopware zal snel het juiste resultaat laten zien.

overzicht-backend-shopware

Financiële hoogtepunten

Shopware analyseert uw gegevens, zoals het aantal bezoekers en het succespercentage, zodat u uw prestaties van uw webshop kunt optimaliseren.

Sneller uploaden

Klik, sleep, klaar! Importeer alle essentiële data en statistieken met het gemak van drag & drop.

Probeer nu één maand gratis