0317-681010 sales@treshold.nl

 

Gooze is een belangrijke leverancier van hoogwaardige autoproducten in de Europese Unie. Ze zijn trots op de kwaliteit van hun voorraad en de geweldige mensen waarmee ze samenwerken. Om te kunnen concurreren met de Amerikaanse leveranciersprijzen levert Gooze alleen producten uit het assortiment van haar dealer/ importeurschap. Door het directe contact en afspraken met de fabrikant als officieel importeur kunnen zij u ook in Europa de juiste ondersteuning, service en garantie bieden!

 

Wat hebben wij voor Gooze gerealiseerd

Voor Gooze hebben wij een volwaardige e-commerceoplossing geïmplementeerd. Dit gebaseerd op Shopware. Naast het ontwerp van een passende huisstijl hebben wij ervoor gezorgd dat de oplossing herkenbaar is voor Gooze en haar klanten. Een duidelijke en begrijpbare oplossing voor Gooze haar klanten stond hierbij ook voorop.

 

Sets

Onderdelen worden vaak verkocht als combinatie van een aantal componenten. Om dit mogelijk te maken hebben we gebruik gemaakt van de beschikbare plug-in: Item Set Plus van mede-partner Rupertus uit Duitsland. Deze maakt het mogelijk om van producten een samengesteld product te maken die dan voor een eigen prijs verkocht kan worden. De voorraad wordt per onderdeel van deze set bijgehouden en gemuteerd.

SAP Store by Domani overzicht

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Gooze.com

SAP Store by Domani overzicht
SAP Store by Domani overzicht