0317-681010 sales@treshold.nl
Cavalier portfolio header

No sugars added. Great taste. Enjoy.

Cavalier is een Belgisch familiebedrijf dat chocolade zonder toegevoegde suikers, met zoetstoffen uit stevia, produceert en verkoopt. De fairtrade gecertificeerde chocolade van Cavalier is ideaal voor al wie belang hecht aan een evenwichtig voedingspatroon maar toch graag eens geniet van een overheerlijk stuk chocolade.

De oplossingen voor Cavalier

Treshold heeft voor Cavalier een webshop gerealiseerd waarin zowel consumenten als resellers kunnen bestellen. Dit lijkt niet bijzonder maar afhankelijk van de login wordt een gebruiker herkent als een particulier of reseller.
De particulieren kunnen per stuk bestellen en de resellers kunnen tegen een gereduceerd tarief hele dozen bestellen die zij vervolgens door kunnen verkopen. Hierdoor is het voor Cavalier heel eenvoudig om resellers te genereren en voorzien van de producten, waardoor het makkelijk is voor Cavalier om snel te groeien.

De oplossing is gebouwd binnen een Multistore-omgeving. Dit houdt in dat buiten de webshop van Cavalier meerdere webshops opgezet kunnen worden.

Deze webshops maken dan gebruik van het assortiment dat aangeleverd wordt door de Mastershop, oftewel Cavalier.

Kijk zelf naar de oplossing die Treshold heeft gerealiseerd voor Cavalier.
Cavalier Homepage
Cavalier Category
Cavalier product pagina